20 February 2012

::boleh tak saya nak jadi model::

phuiii

tak boleh blah kan. tapi kenkadang bila tengok membe dok posing sana posing sini terasa la hai nak jadi model.. tapi takde orang nak ambek saya jadi model.. maklum la,muka saya tak lawa sangat.. tu pasal takde orang nak offer saya jadi model.. hahaha.. 

- angan2 mat jenin la kau zakiah oiii -

hehe.. phuiii!

07 February 2012

under costruction

assalamualaikum..

hai semua blogger.. blog saya ni sedang diperbaharui dan saya actually busy.. almaklum la,dah nak jadi wanita bekerjaya buat kedua kalinya ni.. hehe.. tak sempat nak update blog.. nanti jumpa lagi

papai..

20 December 2011

::KATANYA::

KATANYA
i love u

KATANYA
i miss u

KATANYA 
sudi awak jadi isteri saya

KATANYA
someone like you is found only once in a lifetime and dats why i want you to take care of urself coz i won't have another lifetime to find someone like you

KATAKU
yes.. i do >.<


17 December 2011

::tips elak rumah kena pecah masuk::

salam..


baru2 ni rumah kak long saya kena pecah masuk.. memang banyak barang2 hilang.. 2biji netbook,sebijik notebook,3bijik henpon,duit,kamera,rantai,loket.. hadoyaii,kaya on the spot la pencuri tu.. tapi jahanam betol la pencurik tuh.. entah2 pakai ilmu sebab kitorang tak sedar langsung even tidur kat ruang tamu bawah je.. my niece yang bongsu yang biasa menangis pagi2 alih2 tertidur lena.. sah2 pakai ilmu.. 

buat pencurik tu. harap2 ko sedar dan insaf la.. dan bagi balik barang2 kami tuh.. ALLAH tahu apa yang ko buat.. harap balasan yang setimpal ko akan dapat nanti.. 

so.. kat sini saya just nak advise la kat sape2 yang baca blog ni.. kalau nak tido ke nak kuar umah ke, the first thing is jangan lupa kunci semua pintu serapat yang mungkin.. kalau nak pakai mangga sekali ngan rantai2 pon lagi ok.. lepas tu jangan tinggalkan kunci kat mana2 area luar rumah,nanti lagi senang pencurik nak masuk.. lagi satu, simpan barang2 berharga ditempat yang selamat dan berkunci.. jangan hanya tinggalkan di ruang yang terbuka..

jadi kawan2,ingat ye pesan saya.. doakan semoga pencurik rumah akak saya kembalikan balik barang2 tu.. 

bye2 =)








19 November 2011

::hai::

salam semua.. salam sejahtera..

fuuu. dah berketul2 habuk dalam blog ni.. takde masa nak tulis sebab sekarang saya tengah busy keje.. even hanya jadi cikgu tadika untuk sementara waktu tapi penat oo.. layan budak2 yang degil2.. ni pon datang tulis entry pendek je.. laen kali ketemu lagi ye kawan blogger =)