17 May 2011

Semangat Bola Ni..

bila maharaja lawak, ramai blogger dok post entry pasal tu.. tapi bila musim bola tak ramai yang buat entry pasal bola.. so, oleh sebab aku fan bola.. aku nak buat post pasal bola.. wiwiwiwi.. tak sabar rase nak tengok FINAL PIALA FA antara KELANTAN vs TERENGGANU.. tapi aku dilema nak sokong yang mana satu.. almaklumlah aku dok atas line antara dua negeri ni.. haha.. kira pakai baju ganu bawak bendera kelantan or sebaliknya la nanti.. hehe.. jom layan gambar dulu se dua keping.. kredit to TERENGGANU FC dan KELANTAN FA.COM sebab aku ambek gambar dari sini.. hehe.. comei2..


kelate gomo.. ganu peteh



comey molek.. hehe

barisan penggempur terengganu


barisan penggempur kelantan

pakai gini la nanti orang besut.. haha


CONGRATULATION and GUDLUCK to both team in FINAL PIALA FA jun 2011.. PETEH GANU PETEH.. GOMO KELATE GOMO..


4 comments:

J.M.R said...

since aku dok besut, aku sokong kelate/.kahkahkah...

Nour Akmal said...

wahhh..semangat bola ni..nantikan, kita tgk spe yg berjaya bwk balik piala tu..=)

zakiah ghani said...

J.M.R.. aaaa, dok besut gak sokong duo2 la.. haha

zakiah ghani said...

nour akmal.. hehe.. biasa doh.. masuk final kan =)