15 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

fuuuuuuuuuuuuuu.. lama sudah aku tak update blog ni.. mesti korang tertunggu2 kan entry terbaru dari aku.. haktuiiiii, perasan betol minah sengkek neh.. haha.. takpe la,sekali sekala nak poyo2 sikit kan.. kih2.. okeh, intenet dah pon mulai stabil so aku continue la sesi berblogwalking aku ni.. tup2 bile singgah kat blog BA, dia ada buat segmen kot.. aku ni yang memang giler segmen ngan contest join aje la.. cececece..


sini

dia gegar lagi.. baek punyer kali ni.. keh3.. jom klik banner tu.. pakat2 join reramai.. 



10 comments:

dwaty said...

wah...nice... salam kenal...

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Amira Zemiesya said...

hyee dropping by :) gegar gegar.


http://amierazemiesya.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

etiey.com© said...

salam kenal..

gegar dan follow!!! www.etiey.com

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN:Satu Haro Seratos Blog menyambong gegaran nya ke kumpulan 6 plak setelah kumpulan sebelom-sebelom ini iaitu kumpulan 1,2,3,4 dan 5 telah berjaya ku tawan.... :p

*Peace Yo!:)