15 April 2011

SEGMEN: Aku disebalik dunia blog

heee.. rajen pulak nak update.. intenet dah ok so gunakanlah kesempatan yang ade.. nak join segmen lagi ah.. saje nak mempromote blog yang entah ape2 neh +_+



jawab soalan2 mudah ni ye..

1. ceritakan tentang diri korang ( kerjaya, keluarga atau apa2 je) 

  • masih seorang pelajar yang lahir di besut, terengganu.. 
  • berumur 22 tahun dan bujang tapi not available.. haha.. 
  • suke berkawan dengan mane2 manusia yang ikhlas nak berkawan.. 
  • friendly dan happy go lucky
  • bercita2 nak jadi guru sebenarnya tapi kat u amek kos alam sekitar..
  • tak suke orang yang sindir menyindir kawan sendiri.. bajet cantek dan hensem..
  • tak suke dipuji.. tapi kalo nak puji ikot suke la.. haha

2. tujuan korang buat blog ni..?
  • nak mencari kenalan yang lain
  • meluahkan apa yang terbuku dalam hati
  • boleh join segmen dan contest.. dapat ramai kawan.. keh2
  • tujuan sebenarnye, saje je suke2.. 

3. selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat..? 
  • dapat kenal pelbagai ragam dan sikap orang lain melalui penulisan diorang dalam membuat entry
  • dapat kenal rakan2 dari pelbagai negeri
  • dapat timba ilmu dari otai2 blogger
  • dapat kenal blogger yang dari u sama melalui berblogging ni.. 

okeh.. tu je kot yang dapat dijawab.. tarikh tutup segmen ni 16/4/2011 jam 11.59PM..



5 comments:

J.M.R said...

besut best...kihkihkikh

rose+azmil said...

salam...
follow me back if u free =)
aksygdy.blogspot.com

rose+azmil said...

hai...follow me back if i free ~ =)
aksygdy.blogspot.com

Nour Akmal said...

hye..thanks join segmen ni dear..

dh update psl segmen ni..gud luck dalam dunia blog ni ye...

cik najihah said...

hai blogger upm..same lah kite :)
singgah dari blog KIC