24 April 2011

Contest Mata Paling Cantik

tadi tengah enjoy terjah sana terjah sini kan, pastu bukak dashboard tengok2 si luncai anjurkan satu contest.. vogue gitu.. wink2..so, nak join la.. aku kan hantu contest.. biar tak menang lagi setakat ni pun.. belu rezeki.. huhu.. 



cuba tengok dia punya banner.. class gitu kan.. i like.. even mata aku tak cantik, aku tak kisah.. nak masuk jugak contest ni.. tarikh tutup dia 22 Mei 2011.. tekan header tu kalau berminat nak join ye kawan2.. contest ni pakai sistem like2 tau.. so korang yang nak join tu dan yang nak mengundi kena la like page INI..  


aku nak letak pic ni.. sila muntah tengok pic ni ye.. uwekkk..




pic ni masa aku pegi dinner final year student anjuran kolej aku kat Golf & Country Resort, Bukit Jalil.. masa ni aku pakai lens la tapi yang natural je.. tak mampu nak beli color2 ni semua even berminat nak pakai.. wahaha.. 

diorang ni jadi mangsa aku ye:-


selamat maju jaya semua yang join =)


8 comments:

Encik Luncai said...

hai zakiah,

thanks join contest ni. memang contest ni guna sistem like mengelike. good luck :)

miss nadya said...

wow pic...cantik..white color..:))

jemput join::
MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

aLieF si Muncung ManiS said...

wah..cantiknye kiah pakai baju putih..macam bidadari..good luck kiah...alief tak ada mata cantik la..tak boleh la join contest..sob3x..nanti alief akan like page tu..n undi kiah..:P good luck kiah....

QUEENPINK said...

jom join ga saya

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

zakiah ghani said...

alief:mana ade bidadari lah.. mcm hantu ade kot.. haha.. ok,t like eh.. tenkiu alief 4 supporting me =)

zakiah ghani said...

nadya:nanti saya join ye =)

nuralynZAKREE said...

gudluck sis :)

nuralynZAKREE said...

sis , thanks sgt tag tp alyn tk join tauu . tk suka like2 nih . nyusahkn uwg ja . klu semua suka tkpa.. mai alyn like akak pnya photo . k ? :)
maaff . muaahh ~