17 November 2010

Sukan Asia...

Wahh.. semangat gle ak kan nk cite sal sukan asia kt guangzhou ni.. ak ni jenis yg mnt sport, so mn2 sukan x kire la SUKMA, SEA GAMES, OLIMPIK GAMES, COMMONWEALTH GAMES atau ASIA GAMES.. sume ak tinjau.. lam tv n paper je la tp.. hehe.. so, arini ak ske n bangga dgn pencapaian atlet2 malaysia kt bumi china sna tu.. masing2 dh tunjuk kehebatan diri dh.. n finally di hari ke5 sukan asia ni berlangsung, malaysia dh dpt 2 emas, 3 perak, 4 gangsa.. wallawe.. cantek kombinasi nombor ni.. harap2 pasni dpt la atlet2 malaysia tambah ag koleksi pingat xkre la wane ape pon.. ak pon nk ucapkan semoga maju jaya kt u olss semua..

N lam crite2 sukan ni, ak nk wish tahniah kt azizulhasni n atlet wushu wanita malaysia ( bajet diorang dgr la ni.. ahaha )  sbb dh sumbang emas kt kontinjen kite..xlpe jga bt quzandria, qabil ambak, nor suryani, ibrahim amir, atlet wushu wanita yg mng gangsa tu ( sori x ingat nm ), josiah ng, atlet ekuestrian berpasukan.. korang mmg wira negara la beb..

Tp ak sbgai rkyt malaysia yg sejati, wahhh terlebey sudaa.. hehe.. doakan kejayaan atlet2 malaysia laen dalam misi memburu 8 pingat emas di sukan asia ni.. caiyokk2 korang.. selamat maju jaya.. adios~

Eh2, sblom tu ak nk link sket la bt sape2 nk tau sal kejayaan azizulhasni ni.. dy mmg POCKETROCKETMAN la.. i loikeee.. 

 

adios amigos.. arigato gozaimas~

p/s : xnk bc tutup mate.. hehe.. yg bc ntry ni, tq :D

4 comments:

naLLysSs said...

sejak bilo mu jd pemberita sukan ni?? hahahha3~

z_zakiah said...

nali.. lamo dh.. retired meta sbb stdy

naLLysSs said...

hahah3.. ganah molep.. kiro bekerjaya la saen akoo ni.. hahah3~

z_zakiah said...

bru tau ko.. hehe