07 January 2011

Aku Masuk Paper Weiii...

jeng jeng jeng.. kalau aku cakap aku masuk paper korang mesti tak caye kan sebab aku ni bukan blogger femes cam irine, hanis zalikha, ben ashaari, aizul marcello or fatin liyana.. aku blogger biasa2 je.. saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.. ha, gitu.. aku ni, buat blog untuk suke2 je.. kalau tak suke aku  tak buat pulak blog ni.. agagagaga.. okeh, balik ke asal.. korang tak caye kan3???kalau tak caye meh2 aku tunjuk bukti.. 


1







2







3


























siap masuk majalah manggis tu..






tertipu tak.. ke ada yang caye.. hehe.. mana la wujud paper manggis sepanjang aku hidup ni.. tak tau la kot2 zaman korang dulu wujud.. agaggaga.. ni kosmate aku yang buatkan.. tak tahan tajuk akhbar tu.. percaye ke aku??hahahha.. ayat2 dia memang cantek and terbaek la.. nak tergelak kami dok bace.. huhu.. 





2 comments:

J.M.R said...

limited edition nih

zakiah ghani said...

@J.M.R

tau xpe.. tak pernah dibuat dek org neh.. hehe