25 January 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool

assalamualaikum..


kan dah cakap memang aku tengah mood nak masuk segala macam contest.. mencuba nasib.. mana tau kot2 ada rezeki boleh menang.. alhamdulillah.. 


kali ni contest gambar tak nampak muka pulak.. jenuh aku mencari lam hard disk aku.. dah semua gambar banyak yang nampak muka, yang tak nampak susah la nak dapat.. huhu.. 




banner GTNMPC



sila refer link ni untuk more information GTNMPC... so, gambar yang aku nak pertaruhkan adalah.. jeng3.. 


tak tau la masa mana si membe aku amek gambar ni.. yang kat belakang sekali berbaju putih tu aku.. cool la tu.. hehe


okes.. sekarang aku nak tag dis person :

adios amigos~

8 comments:

aleen aiden said...

hu3,giler kreatif bloger yg buat ontest nih.gambar xnampak muka yg paling semart la kiranye kan yg die carik.gudlak eyh!hee

apisv2 said...

slm kunjungan;)
gudluck for contest;D

HadifaR_R said...

Salam...
Datang cni tengok peserta...
TQVM join k :)
Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...

Fathiah Rosdi said...

cik z..sy tagg kamOo..dlm 1st cntest sy...

zakiah ghani said...

@aleen aiden

yep.. tq2.. tp dh tau sape menang..memang terbaek

zakiah ghani said...

@apisv2

sila la berkunjung lg..

zakiah ghani said...

@HadifaR_R

welkem.. hehe

zakiah ghani said...

@fathiah rosdi

tyme terjah contest ni dh terlepas la.. huhu.. sob2