09 January 2011

Contest Into The Mirror

salam mesra abadi and salam satu malaysia.. 

hye readers.. 

hari ni aku terdetik nak masuk contest sebab nampak macam menarik.. aku tak expect pom nak menang.. just want to take part to know other blogger.. masuk contest ni banyak faedah sebab kita dapat berkenalan ngan blogger2 laen.. okeh.. lets continue this entry with my photo.. edited by me.. hehhehe



looking forward for a good future =p


gambar kat atas ni aku ambek sebab nak tayang shawl baru beli.. shawl ombak ok.. ombak pom ada shawl jugak taw.. jangan maen2.. hebat2.. hehe.. aku beli shawl ni kat mines about rm10 only.. and aku padankan ngan inner cotton dark brown.. biase la kan, tengah boring2 dok saje lam bilik, aku dengan bangga ambek hp capture semampu yang boleh.. agaggaga.. merenung masa depan.. hehe.. pic ni aku amek into the mirror tau.. tapi tak nampak hp kat tangan sebelah kanan sebab dah edit.. tak tipu okeh.. 



perempuan melayu terakhir milikku??hahaha
  

hahahha.. bajet nak jadi perempuan melayu terakhir kejap.. pic diambil lam bilik jugak.. abaikan scene lam bilikku okeh.. huhu =p



anan.. ika.. kirah and aku..


bile tengok balik gambar ni kan, agak menggelikan hati.. macam kanak2 ribena pom ada.. hahha.. actually pic ni di snap masa kitorang pegi mid valley.. sebenarnye aku sorang je yang pegi kat area spec2 ni.. and then aku suh la salah sorang dari mereka amek gambar aku.. dan2 suh amek gambar, diorang lak nak posing.. masing2 sibok dok cari spec yang sesuai untuk di snap.. agak nampak keterujaan diorang bila nampak banyak choice spec.. memang macam kanak2 ribena.. kan2.. hahahaa..






okeh.. ni banner for this contest yang aku take part..





click contest into mirror for more info..




tak menang pom takpe janji aku hepi join contest ni sebab this contest most interesting.. kalau menang, alhamdulillah (^^,)


so, now i want to tag :
1. nally mek klate yg sempoi
2. cik tipah yang kuat shopping < jangan marah.. agaggaga >
3. cik epal yang gorgeous
4. mek as atlet berjaye.. haha


okeh.. dats all.. tata.. thanks for cik hifaz-phat coz make dis contest.. i really2 like it (^^,)
cepat kawan2 join dis contest.. its due date on 15th January 2011.. faster before its over.. dun regret.. hehe :-)





8 comments:

lini hasnan said...

bilik bersepah.haha

zakiah ghani said...

@lini hasnan

oit2.. abaikan.. hahhaa.. creative ape.. agagaga

amier azrul said...

yeah itu die

hifazphat said...

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

tipah tersohor said...

wakakakaka..bilik besepah..ejah crop la hk besepah tu..

zakiah ghani said...

@amier azrul

thank for information bout dis contest

zakiah ghani said...

@hifazphat

tq :-)

zakiah ghani said...

@tipah tersohor

kreatif ape.. bia la.. hahah