10 January 2011

geram geram geram

salam mesra abadi dan salam satu malaysia

before tengok AJL 25 memang sah2 target aku BLACK or FAIZAL TAHIR menang kan sebab suare diorang memang superb ah.. tambah ngan vokal.. lagu pom best.. berakhirnye AJL 25, aku rase macam nyesal tengok sebab tup2 ANA RAFFALI menang.. memang tak expect langsung ok.. memang lagu dy not bad tapi dy nyanyi tak sedap kot malam AJL tu.. please la, nape mesti dy menang wei.. aku pom xtengok tyme show dy.. just dengar je.. tp seriously tak sedap.. huhu.. faizal tahir punye la show mantap sampai nyelam2 pom susah nak menang.. even top3 pom xdapat kot.. apa la juri ni nilai ek.. juri memang la profesional tapi aku rase macam ada something wrong.. 3tahun berturut2 faizal taruhkan 2buah lagu tapi satu tahun pom tak pernah dapat juara.. pelik ni pelik.. suara dah la mantap, lagu pulak semua best2.. tiap kali wat show, perghh tak yah cakap la.. memang orang akan kagum tapi last2 tak menang.. wallawei.. 

spoil mood betol la AJL neh.. next year malas tengok ah.. huhu.. 





1 comment:

amier azrul said...

lagu blog kau pon best
hahah