13 January 2011

i'm so cool like a snow???

assalamualaikum everybody..


aku ditag la.. first tyme dpt anugerah semacam ini.. ahah.. thanks la kat mazira sebab tag i and bagi i award ni.. hehehe.. even award ni bukan berasal dari dy.. tapi aku hepi dy tag aku.. agaggagaga..




ni la award nye.. 



cute kan.. okeh.. kena jawab soalan dulu..


Q : Bila korang menulis entry?
A : Time ada mood and tercetusnye idea di kepala otak aku dalam mood hepi or sedih.. hehehe


Q : Adakah korang akan blogwalking hari2?
A : Takde la hari2 sangat kot.. tapi kalau takde keje or buhsan aku start la menerjah mana2 blog yang aku berkenan..


Q : Nyatakan 3 blog yang korang suka baca
A : Aku suke baca blog2 ni sebab entry dy menarik hati.. menusuk kalbu.. agaggaga..
  1. fatin liyana
  2. cikepal
  3. aizulmarcello

Q : Apa korang akan bagitau ML kalau korang jumpe ML?
A : hehe.. tak taw la sebab tak pernah baca blog dy pom before dis.. tapi to ML selamat berkenalan.. nanti sy follow awk.. hehe


Q : Tagkan 5 blogger yang korang rasakan cool and snow
A : Aku tag diorang sebab memang diorang cool beb.. hehe
sigh!!




1 comment: