10 December 2010

AWAK SAYA YANG PUNYA !! (✿◠‿◠)

hahahhaha.. gedik tak tajuk entry aku???kompem2 la agak menggedik kan3.. boring la arini, nak tulis blog pon aku tak tau nak wat title ape.. dah naek kematu otak aku pikir tajuk entry.. mmmm, ade ke otak berkematu?.. berfikir sejenak.. entry ni pon aku maen letak je, so aku malas nak mengulas panjang.. macam ni je la, simple and nice.. hahahha

dia saya yang punya.. kepada seorang gadis nun jauh di sana, jangan gatal2 nak menggedik ngan pakwe aku k.. laki laen ramai ag kat luar sana.. amek je mana ko nak wat laki.. hahahahahaha.. evil laugh!!!!

bye2.. assalamualaikum (^^,)

4 comments:

hamzah ian said...

haha.. korang mmg nice

z_zakiah said...

hamzah.. hahahaha.. thanks!!

Einaz Shah Rizal Thomas said...

you have a great belog. (:




have a nice day.
by!

z_zakiah said...

einaz:thanks :-)