06 December 2010

Salam Maal Hijrah 1432H

wahhhh.. tak sangka ye, cepat je masa berlalu.. alih2 dah masuk tahun baru.. sedar tak sedar dah 21 tahun aku hidup atas dunia ni.. so, azam tahun baru ni aku nak menyiapkan final year projek dengan pantas (pantas la sangat) dan memeningkan kepala membuat thesis.. and lagi, aku nak menghabiskan degree aku dalam waktu yang telah ditetapkan.. taknak la extend weyh, mati kutu dah blaja.. hehe.. lagi???aku nak apply kpli or dpli sebab cita2 aku dari dulu sampai sekarang nak jadi seorang pendidik (cikgu matematik).. doakan aku ye kawan2.. pastu nak keje, kumpul duit wat beli kereta, baiki umah kat kampung, n  kawen.. dan2.. haha.... insyaALLAH~

so, apa azam korang semua???mesti azam yang terbaik kan.. pape pon, i wish all the best to you ollss bila dah masuk tahun baru ni.. 

kawan2, jom pakat baca doa ni semua ye doa akhir dan awal tahun hijrah... semoga tahun baru ini akan memberi satu erti yang amat bernilai buat kita semua.. dan dapat kita memperbaiki segala kelemahan dan menigkatkan lagi kebaikan yang telah wujud dalam diri kita.. selamat menambah amal jariah dan salam penghijrahan~

assalamualaikum...

1 comment:

z_zakiah said...

sori sbb lambat post.. hehe~