13 December 2010

penat la bekerja tapi very exciting :-)

2hari yang amat memenatkan jadi salesgirl kat bukit jalil.. dah la menjemur kat tengah panas, dengan orang ramainye.. aduss, pening betol.. tapi its very exciting and enjoy sebab dapat gain new experience.. and then disebabkan kebolehan dan kededikasian aku jadi salesgirl (maaf ye cikgu bm.. hehe), ada orang company tu nak pakai aku jadi salegirls lagi.. sebab aku banyak mejual produk diorang.. cayalah.. hahah.. satu lagi, aku dapat kenal ngan sales2 girl laen yang very sporting de morting la.. dikra, pipit, yana, dila and mai.. memang diorang ni lawak la.. muke matured tapi baru form5 and form6 kot.. hehe.. even lutut aku sakit pon, aku gagahkan jugak la keje.. sebab aku suke.. hehe..

next jom heboh, sape2 nak pakai aku suh jual produk.. sila2 lah gtau ye.. thanks:-)

2 comments:

J.M.R said...

jual apa kt sn?

z_zakiah said...

j.m.r.. jual macam2, produk tumix, vono and hoya.. kopi ginseng, espresso, spagetti.. murah je.. rm5.. hehe..