15 February 2011

ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU

asssalamualaikum dan salam sejahtera..

bila review blog ABG BEN, ada something yang menarik.. yeah, segmen err.. hye.. saya blogger baru menarik minatku.. cepat2 aku join sebab my follower below than 100.. hmmm, kena cari lbeih lagi ni.. so, aku mula mempromotekan diri < ayat tak leh blah> di SINI.. hehe.. boleh la menambah my follower tapi tak pakse tau suh follow kalo u olsss ada singgah blog aku tau.. not my prinsip pakse2 orang suruh follow2 ni okeh.. tapi kalo u olss follow jugak or tinggal jejak kat shoutbox aku.. aku akan terjah blog korang dan follow dengan niat yang ikhlas.. nak meramaikan kawan tau.. 



BEN ASHAARI

okie dokie.. sudah siap my entry.. adios amigos..



18 comments:

apisv2 said...

slm
melawat dan mengunjungi rakan2 blog
yg baru=)
kunjungan dr blog abg ben;D
nice blog;)
blog apisv2

Hazmin said...

dah join segmen ni kira kategori blogger baru la ni kan..hehe..sama la kite...selamat berblogging

BLOG HAZMIN

Hanis MY said...

wow! tahniah dah masuk dalam senarai, cantiknyaaa layout blog ni mcm tuan dia jugak... akak folo blog ni...

Hafeez.mY said...

Menjejak new blogger dari blog en BEN..salam perkenalan..

Jemput2 la ke

www.hafeez.com
www.panas-beb.blogspot.com

Diya Edhayaa said...

singgah dr blog BA...

:)

aNis sHazLiN said...

nice blog sis....

C=

aNis sHazLiN said...

nice blog sis....

C=

noraim said...

datang dari blog BA :)

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. so dengan itu, mai la singgah blog saya n follow saya sekali ek.. hehe

ewanrani said...

hai..nice blogger..datang dari ben punya entries hari nie..salam perkenalan..best baca entries awak..apepn saya follow sini..ada masa jemput singgah blk n follow yek..hehe

http://ewanrani.blogspot.com/

Hazmin said...

salam perkenalan
join segmen abg ben ye
saya pun blogger baru jgk
happy blogging ok

student upm ye? dekat jela ni :)

BLOG HAZMIN

anizsDANbintang... said...

selamat berblogging =)

zakiah ghani said...

@apisv2

wassalam.. thanks ya sudi dtg sini..

zakiah ghani said...

@hazmin

selamat berblogging jugak.. aah,dri upm.. hehe

zakiah ghani said...

@Hanis MY

tq kak.. nt sy singgah balik blog akak ye :-)

zakiah ghani said...

@Hafeez.mY

salam perkenalan.. sudah singgah.. hehe

zakiah ghani said...

@Diya Edhayaa

sile2.. hehe.. thanks ya sudi singgah disini

zakiah ghani said...

@aNis sHazLiN

thanks sis.. salam perkenalan

@noraim

sile :-)

@Awangku Johan

insyaALLAH.. kena bc entry awk dlu..

@ewanrani

sudah singgah blog awk jugak.. suke ng entyr2 kamu.. hehe

@anizsDANbintang

selamat berblogging jugak.. thanks ya sudi singgah sini:-)