26 February 2011

New Fren.. Blind Date @ Midvalley

assalamualaikum..

before tido, nak wat entry ni lah.. tajuk macam nak jumpe secret admire gitu.. secret la sangat.. haha.. plan yang dirancang secara tak langsung.. akhirnye membuahkan sebuah pertemuan.. hehe.. even sekejap tapi best kot dapat kenal.. before dis kami kenal kat fb ngan blog je.. 


si chantek manis.. my MS BLIND DATE.. hehe


FATHIAH and ZAKIAH


nak makan pon sempat lagi posing.. hehe


erk.. tangan siapakah itu


licin..


semangat atin.. aqmal dok mesej sape ek??


new fren.. aqmal and atin =)


lawa2 girl.. aqmal,atin and tiah.. thanks a lot guys =)


ngah kelaparan menunggu pizza yang tak kunjung2 tiba.. 


si kekenyangan vs si kelaparan.. hahahha


pizza ring.. tak sedap sangat pon.. huhu

dan yang paling mengejutkan dalam hidup aku.. haiyaaa... tengok gambar bawah ini ma.. 


klik untuk tumbesaran

gile aishhh.. sampai seratus tu.. tak pernah lagi makan sampai camni.. hahaha.. terkejut beb.. terpegun pon ada.. agagagagga.. pape pon, suke la kluar ngan korang.. thanks dude =)


4 comments:

Fathiah Rosdi said...

hee~~ macih syg eh...mich u...=)

zakiah ghani said...

@Fathiah Rosdi

same2.. miss dis moment too.. even sekejap sje jmpe =)

PinkLuscious said...

OMG. Jeles.. ^^

zakiah ghani said...

@PinkLuscious

laen kali kte plak wat blind date eh.. tu la,ore ajok skmo xnk.. hehe =)