22 February 2011

jarijemariemas FIRST GIVEAWAY

assalamualaikum..

sementelah berblogwalking kat blog2 laen, terjumpe satu GA dari blog jarijemariemas ni.. nasib baek sempat lagi nak join sebab tarikh tutup dia malam ni sudah.. hahaha..

kalo nak tau lebih lanjut, sila TEKAN SINI.. 





|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
||||||||||||||
|||||||
||||
||
|


setelah berjalan2 di blog  ni, for me entry yang paling disukai pasal blogger itu setia tu.. nak baca sila tekan SINI.. suka entry ni sebab dia mengupas kesetiaan seseorang blogger dalam menghasilkan blog masing2.. kebanyakan blogger2 tak tau istilah setia dalam berblog macam mana.. sama jugak dalam isu follow memollow.. majoriti blogger zaman sekarang sekadar menjejakkan diri di blog laen tanpa membaca entry2 blog itu terlebih dahulu.. pastu letak komen or dalam shoutbox macam ni "i follow u, follow me back".. eh, kite ni berblog sebab nak kenal antara satu sama laen.. bukan paksa memaksa suruh orang follow2.. so, bila terjadi macam ni, kita jadi malas nak singgah blog tu.. so annoying!!


so, dis entry really2 good for other blogger supaya mereka ambil iktibar dan tak buat macam tu lagi.. ingat, berblogging mesti ikhlas... lahir dari hati.. bukan sekadar luahan dibibir.. ceewahhh.. hehe..

ok.. adios amigos.. 



2 comments:

Cik Ezy said...

ade kebanaran jgk..
huu,,

zakiah ghani said...

@Cik Ezy

aah.. budaya mcm i follow u,u follow back ni xptot wujud.. mmg la nk cri rmai follower tp bkn cenggini.. huhu