26 February 2011

Mereka Cantik.. Itu Kawan Saya

assalamualaikum.. 

selama aku hidup kat dunia ni, macam2 kawan dah aku dapat.. semua dengan kerenah dan ragam masing-masing.. selain family, mereka orang kedua yang memberi dorongan untuk aku.. arini aku nak kenalkan kawan2 aku dari sekolah rendah sampai lah sekarang.. dari kawan lame sampai ke kawan baru.. semua ada.. chill out beb =)



darjah 1 sampai darjah 6


tingkatan 1 sampai tingkatan 3

actually ramai lagi kawan kat sekolah ni tapi takde gambar2 nye.. hehe.. si yue ni bukan sekolah kat sini cuma dia kawan aku time aku sekolah kat sini dulu.. sejak kat sini la kami start berkawan..


tingkatan 4 sampai tingkatan 5


time matrik


time universiti


kawan2 baru


okeh.. abes sudah.. cantek kan mereka2 =).. tapi tak boleh ngorat tau.. hehe.. suke kawan dengan kamu semua.. really2 miss our moment.. even dengan kawan baru hanya sekejap cuma, hope akan berpanjangan kelak.. fren forever.. amin ^,^..


out.. 



6 comments:

J.M.R said...

berkawanlah sampai mati..:-)

zakiah ghani said...

@J.M.R

insyaALLAH selagi dipanjangkan umur.. amin =)

PinkLuscious said...

eh..yu pn ade la..^^ :)

zakiah ghani said...

@PInkLuscious

mesti la ade.. kwn i kan.. hehe

Dda Ly said...

seronok ade ramai kawan..lebih seronok kalau semua sudi berkongsi suka n duka..:)

meh jemput ke rumah...
~my latest entry~

zakiah ghani said...

@Dda Ly

yup.. btol.. yg tu bru dinamakan kawan..