15 February 2011

Fuhh..

assalamualaikum dan salam sejahtera..

first aku update ni sebab nak bagitau yang memang aku terkejut dengan tak semena2 follower aku menaik mendadak.. MENDADAK????.. hehe.. dalam satu masa tibe2 bertambah 12 orang follower aku.. ada peningkatan.. bukan nak berlagak, mencari publisiti atau apa2 tau, aku tau aku ni blogger baru.. cuma terkejut beb.. 

dikesempatan ni, aku nak ucapkan berbanyak2 terima kasih yang tak terhingga kepada BEN ASHAARI.. sebab segmen dia la ramai yang masuk terjah blog aku.. tak lupa jugak to UMAR FARUQ.. memang korang blogger terbaek la.. kepada readers yang tak kenal lagi mereka dan tak pernah view blog diorang, sila la terjah blog diorang ni.. kompem korang nak selalu terjah.. macam aku.. hehe.. dulu aku pon tak tau sape diorang ni tapi disebabkan satu segmen je, aku jadi bersemangat selalu bw dan join segmen diorang.. memang chill la beb.. interesting.. blog diorang pon banyak membantu blogger2 baru.. simple dan tak menyerabutkan kepala otak.. 




header ben ashaari


header umar faruq


diorang punyer header pon nice and simple.. tak tengok entry diorang lagi.. memang santai habis.. i like... hehehe.. 


cukup setakat ni.. adios amigos.. 



7 comments:

rizaros said...

simple blog.. suka lar..
follow sy jgak yer :) slmt dtg dunia blog...

KELI OH KELI said...

tahniah..semoga kamu terus berblogging ya...

salam ukhwah kawan..


DINGIN SALJI SI IKAN KELI"

AdiaLuze said...

Salam perkenalan....
Keep on blogging kay !! ^___^

P/S : Jom join GA kite !

asybedazzle said...

selamat berblogging

Hanis MY said...

tahniah! akak tumpang hepi gak..keep on blogging k! suka masuk sini tiba2 rasa mcm terror mekup padahal fail bab mekup ni haha

Umar Faruq said...

wahh.. thanx2.. tak sangka ada org buat entri utk sy.. hehe..

btw, loading blog ni agak cepat.. congratz..

Qaseh dalia adelia said...

mantop !