17 February 2011

[KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting!!

assalamualaikum dan salam sejahtera.. 

bertemu kembali.. aritu dah masuk dah segmen sporting2 ni tapi aku nak masuk lagi.. hahahha



TEKAN SINI

blog erk memang salah satu blog yang terbaek sebab nye loading laju, simple and entry dia best2..entry santai gitu.. 
kalo nak tau lebih lanjut, sila tekan atas tu ek.. aku sporting.. YEAH!!!.. aku nak tag sume reader blog aku ni yang rase dia sporting.. hehehe..


tata.. adios amigos.. 





6 comments:

Aqilah Kamarudin said...

nice :)

anda telah di tagkan oleh saya , untuk join contest kucing paling comel , kerana anda sangat comel . hehe . kalau sudah join , bagi tau saya ye . tq :)

keterangan lanjut :

http://apisv3.blogspot.com/2011/02/contest-kucing-paling-comel.html

Umar Faruq said...

haha.. thanx join lg.. boleh je..
oit, kutuk la cket blog tu.. asyik puji je.. hahaha.. :P

d_tieah said...

Cam best jek..
Ape ni ek? Nak usha lah..

Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

zakiah ghani said...

@aqilah kamarudin

thanks tag me..xde kucing n xminta kucing.. hehe..

zakiah ghani said...

@umar faruq

nk kutuk cmne memang best kot blog awk.. aiseyman.. hehe..

zakiah ghani said...

@d_tieah

join la.. best dpt bw ke blog laen.. hehe.. dpt knl2..