15 March 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


assalamualaikum..

tadi masa aku tengah usha2 blog BA, dy ada buat segmen kot.. kali ni gathering blogger ikut negeri pulak.. siyes, ramai giler yang join... aku pun jadi nak join jugak la.. 


TEKAN SINI

tekan banner tu kalo nak join.. dah join kena la ikot syarat ye.. hehe


1. Sila ceritakan latar belakang anda ..
  • lahir kat jerteh
  • sekarang umo 22 tahun
  • bakal menamatkan pengajian di UPM bulan 5 2011.. insyaALLAH
  • mudah friendly dengan orang even baru je kenal =)
  • suka menonton sukan (ASIA, SEA, KOMANWEL GAMES, PIALA MALAYSIA, PIALA FA, PIALA SUPER, LTDL  & seumpamanya)
  • minat netball, olahraga, badminton, sudoku, matematik



2. Profesion anda sekarang ?
masih lagi student dalam bacelor sains (alam sekitar) di UPM Serdang dan bakal bergraduat Oct 2011.. mudah-mudahan.. amin



3. Blog favourite anda .. kenapa ?
banyak.. tapi yang feveret lebih kepada blog yang sempoi, santai, simple baik dari segi layout mahupun entry



4. Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
blog yang amat berat, ada lagu yang membingitkan telinga dan layout yang terlampau 


5. Impian anda terhadap blog anda ..
hopefully blog ni disukai oleh orang ramai.. 



buat sesiapa nak join, jom la.. TUTUP : TENGAH MALAM NI ( 15/3/2011 )..



15 comments:

J.M.R said...

cam menarik gk nih..kire kita gath skali la ek..heheheh

zakiah ghani said...

J.M.R -----> jom la join.. hehehehe.. leh orang laen jenguk2 blog kite.. traffic naek =)

Anak Ulu Cheka said...

assalam balas kunjungan dari pahang

siti hidayah said...

salam singgah dari blog BA.

ambe orang Tranung :)

zakiah ghani said...

Anak Ulu Cheka : tenkiu =)

zakiah ghani said...

siti hidayah: hidup blogger tranung.. hehe.. nt sy jenguk blog awk =)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

cik sakura said...

balas kunjungan..bdk upm ye..wah rindunya suasana study..

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

YAYA AZURA said...

akak pun join segmen nie...salam kenal daro org ganu..hihi..

Tok Esah said...

ramai org jerteh!! hehe

nak suh baca entry ni!! penting!! ahhaks

KHAS: Buat Blogger Terengganu | Group Blogger Terengganu Untuk Anda!!!

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

Norfa said...

salam kenalan org jerteh..sama kg lah kita

pRiNCe said...

hye selamat berkenalan..
prince blogger kl..
newbiee lagi nie...
lau sudi lawatla blog proince ye..
:)

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Terengganu!! Ganu kite...Hi...ngee