17 March 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

assalamualaikum..

fuhhh.. BA ni memang suka bikin segmen mencabar tau.. haha.. banyak betul idea dia.. macam mana nak jadi seperti dia ye.. hmmm.. 






kita jawab soalan dulu..


  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    tak terbilang berapa banyak kali jatuh cinta.. hahaha.. aku ni kalau jatuh cinta tak kira kan fizikal sangat.. yang penting dia ikhlas menerima aku dan  tau menghargai.. 

  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    tidak sama sekali.. sebab sepanjang aku kapel, even hensem ke tak ke same je curangnya.. haha

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    erkkkk.. bahagian kepala sebab aku lebih suka orang yang berambut pendek tapi bukan botak.. haha

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    amat setuju.. makanan isteri kan sedap.. mana tak bahagia.. 

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    sesetengah lelaki kacak kaki perempuan sebab dia bajet diri dia hot sangat kan sampai semua perempuan gila2 kan dia.. padahal dia tak tau perempuan tu pon kaki lelaki.. haha.. tak semestinya semua perempuan cantik materialistik.. depend kat perempuan tu la.. kalau yang jenis nak kapel ngan orang kaya je,memang materialistik la tu..
     
  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    lelaki idaman??ahah.. kalau boleh aku nak yang macam adam dalam cerita ADAMAYA tu.. pastuh akasyah dalam LBS.. romantik,pandai jaga hati perempuan,sabar,hormat orang tua,menghargai pasangan,ikhlas dan jujur.. siyes aku suka watak diorang tapi bukan pelakon nye tau.. pelakonnya aku tak berapa berkenan sangat.. haha

  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    buat masa ni tak berapa puas hati sebab aku baru aje break.. mana ada pakwe da.. haha.. kalau ditanya pasal ex,aku suka dia even kami dah takde jodoh.. huhu..

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    tak sebab kata orang aku sangat kurus.. miahahaha

  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    depend.. tapi tak payah la sampai ke tubuh badan nak kongkong.. agak2 la kan.. kalau nak bahagia,terima la pasangan seadanya.. 

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    kalau makan produk kurus tapi makan nasi sampai 4 pinggan.. kfc,mcd,pizza semua dibeal.. baek tak payah.. buang duit je.. 

    tu pendapat aku.. korang pulak macam mana??jom join SINI sebelum terlambat..


1 comment:

sha said...

suka jawapan no 2 tu.. lelaki memang macam tu.. Grr, geram jer..


Singgah sini dari Blog Abg Ben.

Macam-macam cita rasa. itulah kita, manusia, pelbagai ragam.