12 March 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

assalamualaikum..

hai semua.. ceh,bajet ada ramai yg baca kan.. nevermind.. haha.. nak join segmen jap.. suke aje masuk segmen dia ni.. kih3 =)


TEKAN SINI


eh2.. kena jawab a few question la.. jom usha jawapan aku.. hehe

1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
tak boleh nak kata la sebab ikhlas ke tak tu, kite tak leh nak predict.. nak2 time memberi komen dalam bentuk penulisan.. perasaan orang kite tak nampak.. kalau tengok dari segi komen, ikhlas tapi dalam hati hanya diri sendiri dan DIA yang tahu =)

2.Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
hmmm.. bagus la tak letak.. sebab kenkadang blogger ni follow orang tengok wajah je.. entry tak baca pon.. hampeh tol.. maybe blooger lelaki ni malu sebab tak berapa hensem.. tapi abaikan aje sebab kita berblogging bukan nak test market.. kan3.. 

3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
maybe untuk mengisi masa lapang.. dan nak memperkenalkan sesama blogger.. 

4.Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
hahahaha.. gud question la.. sebab blogger lelaki tak kire hensem ke tak, entry diorang best,simple dan santai.. pastu blogger lelaki ni tak sombong macam blogger perempuan.. blogger perempuan ni, dapat ramai follower,femes and then dah start nak berlagak konon blog dia ramai readers.. aku cakap ni berdasarkan pengalaman sebab memang dah terkena ngan sorang blogger femes ni.. hampeh.. blogger lelaki pom suke reply komen orang tak macam blogger perempuan.. 

5.Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
ahah.. tiada lama tiada baru.. 3 blog yang wajib aku terjah MR. KAMIKAZEMUNCUNG MANIS dan BEN ASHAARI.. kenapa??korang tengok la sendiri.. huhu

6.Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
hmm.. ape ek.. sebab tak pernah nak rase hidup sebagai lelaki even dalam ape2 pon include blog.. hahahaha.. no komen la..


eheh.. ok.. tu jawapan dari aku.. korang plak macam mana??ada minat nak join??jom TERJAH SINI.. cepat before lambat sebab due dia tepat jam 12malam ni.. hehe


11 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

kiah!! thanx sbb masukkan nama alief sekali..hhuhu..nak hug boleh tak??huhu..gurau je..thanx taw...

zakiah ghani said...

@aLieF Muncung Manis

eh2.. boleh timbulkan kontroversi ni.. hahaha.. sbb entry alief klaka.. tu yg suke tengok =)

aLieF si Muncung ManiS said...

hahaha...tak adelah..bukan buat betul2..hehe..just flying hug..hahaha..thanx again..

zakiah ghani said...

hehe.. acah aje.. welkem,my pleasure =)

Mr. Kamikaze said...

woah!! name aku tuh!! hahaaha.. geget ko!!

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...
suka jawapan s0alan n0 4...


salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

zakiah ghani said...

@Mr. Kamikaze

opsss.. no komen =)

zakiah ghani said...

@solo molo

hehe.. xsuke orang gitu

shearasol said...

Haiii..

jejak kamu dari kamikaze

Merah itu hipokrit

zakiah ghani said...

shearasol --->tenkiu sudi singgah =)

Novelgurl said...

Salam singgah dri blog En.BA =)