10 March 2011

Contest Sahabatku Kesayanganku

arghhhhhh.. serabut2.. masuk contest la kejap.. 


TEKAN SINI

nak letak gambar ni.. 




kat Port Dickson, 3 0ct 2010.. kitorang pegi sini sebab dah lame tak gathering bersama2 sebab masing2 bizi dengan proposal final year projek.. 

for me, PERSAHABATAN ibarat satu nadi ukhwah sebab melalui sahabat, kita dapat mengenal pelbagai ragam atau sikap manusia, dapat berkongsi masalah, pendapat yang akan mewujudkan kasih sayang rasa cinta sesama kami.. "SHARING is CHARING, CHARING is LOVE, LOVE is CINTA".. 

nak tag:
2.yue

due date 15 April 2011


4 comments:

amny.. said...

wahhh..menarikk....

goodluck yee...

naty amni watkan..:)

zakiah ghani said...

@amny

sila la join.. tenkiu =)

aLieF si Muncung ManiS said...

kiah,alief dah send kat ur email chezakiah89@yahoo.com... check ur email...sorry la kalau header tu tak comel..huhu

aLieF si Muncung ManiS said...

kiah,alief dah send kat ur email chezakiah89@yahoo.com... check ur email...sorry la kalau header tu tak comel..huhu