14 March 2011

Cool Wif Sunglass

assalamualaikum..

teman nak masuk GA lagi sebab tak pernah menang pon sebelom2 ni.. haduiiii.. frust menonggeng.. kali ni teman nak masuk GA kelolaan PINKY MOMMY yang comel lote dengan sunglass nye tu.. tak caye???meh tengok gambar bawah neh..


JOIN SINI

haaa.. kan dah kate comel tadi.. tak caye.. teman masuk ni bukan ditag oleh sape2 tapi time teman g usha blog EMMIE, terjumpa GA ni.. so teman join la cepat2 sebab due GA ni 19 March.. tak lame dah tu..

sejak teman suke bergaya ni, macam2 teman beli termasuk lah sunglass ni.. dah ada sunglass tu, kalo pegi kluar mana2 mesti bawak sebab nak bergaya la.. hehe.. so, arini teman nak letak gambar ni.. 


time pegi sambut besday kawan kat Midvalley


ahaks.. cool kan..  keh3.. nak tag ALYN ZAKREE dan HANIZ.. gudluck =)



3 comments:

lini hasnan said...

comei tess..hahaha

zakiah ghani said...

lini hasnan->ikhlas kah atau perlikah??jeng2 =)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!